Loading...
Skip to Content

DE KLEDINGKAST VAN DE TOEKOMST &-ONWARDS GAAT BINNENKORT OPEN

Home  News  DE KLEDINGKAST VAN DE TOEKOMST &-ONWARDS GAAT BINNENKORT OPEN

DE KLEDINGKAST VAN DE TOEKOMST &-ONWARDS GAAT BINNENKORT OPEN


Met veel trots en plezier kunnen we melden dat het bijna zover is:
De kledingkast van de toekomst” &-ONWARDS gaat binnenkort open! YESS!!!

De afgelopen maanden hebben we samen met onze partners heel hard gewerkt om een eerste BETA-versie van ons platform &-ONWARDS te kunnen presenteren. Dit betekent dat we de eerste users kennis kunnen laten maken met onze dienstverlening en hun feedback direct kunnen verwerken in de doorontwikkeling! Dit noemen wij de “Try-Out” periode.

De eerste groepen Try-Out members zijn sinds juli gestart wat betekent dat de eerste abonnementen lopen en de orders verwerkt worden. Daar zijn we ontzettend blij mee! De eerste weken willen we benutten om punten verder op de i te zetten en alle processen terdege te testen en verbeteren. Eind september ronden we deze fase af en gaan we onze member groep gestaag uitbouwen. De totale Try-Out periode zal lopen tot einde Q1 2023.

We willen onze partners ontzettend bedanken voor hun geduld, het geloof in ons concept en de bereidheid om te investeren in de toekomst. Samen kunnen we de kledingindustrie laten zien dat de nieuwe duurzame businessmodellen toegankelijk, aantrekkelijk en winstgevend zijn. Daarnaast bieden we de Nederlandse consument de mogelijkheid om bewuste keuzes te maken bij het samenstellen van hun kledingkast. Own less, Experience more!

Slowly but surely werken we naar de soft launch van &-ONWARDS begin oktober, waarna we voor een breder publiek beschikbaar zullen zijn. Tot dat moment zullen we verder optimaliseren en zorgen dat we klaar zijn voor een uitgebreidere kennismaking met de Nederlandse markt.

Je kunt je vanaf nu inschrijven om op de hoogte te blijven van de updates rondom het platform en als eerste een uitnodiging te krijgen om member te worden. Gebruik daarvoor de volgende link!

Comments

CONTACT

Do you have a question, would you like to collaborate or do you want to share something? Please contact Nicole Speksnijder, she will be happy to help you.

Whatsapp
+31 (0)6 510 484 28
Address
Crown Business Center
A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem
Email
.(JavaScript must be enabled to view this email address)